home  mail  inspirerend  kenmerkend  beeldbepalend  grensverleggend prikbord

home

Hoe kunnen jullie ons bereiken?

 

Optimale bereikbaarheid is verzekerd via deze internetsite. Wij zullen zo vaak mogelijk inloggen en updates sturen, zodat op de site altijd de informatie zo recent mogelijk is.

Emailen
Je kunt op de site op het prikbord een kort berichtje achterlaten. Dit is verder door iedereen te lezen. Daarnaast kun je ons emailen via het volgende emailadres: op@wereldreis.com, of door op mail te klikken op deze site.
Het verzoek is wel om geen rare attachments te mailen, want dat kost ons in internetcafe's heel veel kostbare tijd.

Post restante
Voor degenen die wat op willen sturen hierbij enkele poste restante adressen. Deze adressen zijn gelecteerd op basis van ons oorspronkelijk reisschema. Naarmate we langer weg zijn is het zeker zinvol om eerst te checken of we een bepaalde plaats misschien al hebben bezocht of zelfs helemaal uit het schema hebben gehaald. Als je wat opstuurd zou je voor de zekerheid even een mailtje kunnen sturen, zodat we weten dat er iets kan liggen. Stuur ook niet te ver vooruit, want als het schema nog wijzigd, is dat ook zonde.

 • De adressering gaat als volgt:

  Martens en Hoef
  Poste restante
  General Post Office
  Plaats
  Land

 • In de linkerbovenhoek graag vermelden: Please hold until collected (anders sturen ze het soms na een week weer terug)

 • Op de achterzijde zowel postcode en huisnummer opnemen, als Holland, Europe.

 • Houd voor de verzending een ruime termijn aan, van ongeveer 4 weken voor de onderstaande termijn.

Het is wel belangrijk om je te realiseren dat het verzenden naar poste restante adressen altijd een bepaald risico is. Unieke en zeer waardevolle spullen is dus veiliger om naar een specifiek adres te sturen of om het mee te geven aan mensen die ons onderweg komen opzoeken. Daarvan zullen we jullie op de hoogte houden.

top

home  mail  inspirerend  kenmerkend  beeldbepalend  grensverleggend